Гороскопи

15 Божих порад людині, які принесуть щастя й удачу

15 Божьих подсказок человеку, которые принесут счастье и удачу

Про щастя мріє кожен. Але мало хто розуміють і дотримуються простих законів, які полегшують і надають життя нових фарб. Багато часто просто пливуть за течією, не задумуючись про них. Розповідаємо про 15 підказках від Бога, які допоможуть по-новому поглянути на буття і навчитися по-справжньому бути щасливим.

1. Ми прийшли сюди, щоб радіти

В священному Писанні, в посланні до Солунян, апостол Павло пише: «Завжди радійте, невпинно моліться, за все дякуйте» (1 Сол. 5:16-18). Якщо ми вдячні Богу за життя, яку Він нам дав, ми не зможемо бути щасливими за визначенням. Скільки на землі існує багатих людей, які не мають сенсу життя. Вони нещасливі. І таких людей можна зустріти скрізь і всюди, адже без віри життя людини втрачає фарби

2. Сенс є завжди

Кожен із нас, що прийшов на цю грішну землю, має свій життєвий шлях, свою індивідуальну історію. Весь сенс людського існування в тому, щоб споживати, як це роблять тварини, а в тому, щоб пройти складності та труднощі. Адже людина стає людиною не з народження, а постійно набуваючи досвід. Іноді здається, що його життя стає безглуздою. Але це відбувається лише тому, що він грузне у вічній метушні.

3. Любов сильніше зла

15 Божьих подсказок человеку, которые принесут счастье и удачу

Це дійсно не порожні слова. Багато наші батьки і матері, що пройшли через час страшних воєн і поневірянь, саме тому не опустили руки. Вони жили надією на світле майбутнє їхніх дітей і всього народу. Вони стали справжнім прикладом для нас, показавши героїчну самовідданість, який навіки залишиться в нашій історії.

Закони духовні також працюють і донині: нічого не змінилося з часів створення людини. Станьте прикладом для своїх дітей, показавши важкий подвиг самозречення заради них і свого чоловіка.

4. Немає нічого випадкового

Є дві гарні прислів’я, що вийшли з уст наших предків: «У Бога немає нічого випадкового» і «Шляхи Господні — несповідимі». Дійсно, іноді здається, що багато скорботи приходять до нас невиправдано, що ми цього не заслуговуємо. Але якщо людина не робить сам себе в зневіру і не опускає руки, будь-яка ситуація дозволяється. Господь не дає людині такого випробування, яке він не зміг би понести.

Чому Бог допускає страждання: 5 причин попущення Божого

5. Не бажай іншому того, чого б не забажав собі

Християнство, як і багато релігії, забороняє негативно ставиться один до одного, свідомо бажати зла, ненавидіти і проклинати. Духовні закони залишаються і діють на всіх однаково, як і закони тяжіння фізичного. Про це завжди потрібно пам’ятати!

6. Спокій — є неймовірна сила

15 Божьих подсказок человеку, которые принесут счастье и удачу

Іноді, спокій — це саме те, чого нам бракує в цьому шаленому, кудись постійно поспішають світі. Тільки досвідчена людина може навчитися мислити критично і тверезо оцінюючи без зайвих емоцій прийняття якого-небудь рішення. Холодний розум — запорука правильного ставлення до життя.

7. Слухай голос Божий

Часом людина не знає, як йому вчинити, втрачається, бігає, шукає правильну відповідь. В такі моменти, щоб не погіршити ситуацію і зрозуміти, що є вірне рішення, варто послухати свій внутрішній голос і відпустити ситуацію, дозволивши небес залагодити проблему.

8. Бог — є Любов

Східна церква раннього християнства твердить, що Бог є Любов. Зауважте, що Він не має любов, а що Він сам є нею! Це дивне твердження, що жодна релігія, крім християнства, ніколи не сповідувала. Бог любить нас, якими б ми не були.

9. Бог всередині нас

Багато атеїсти самі позбавляють себе тієї радості, яку має людина, що живе за законами Божими. Його життя наповнена присутністю Всевишнього. Атеїсти намагаються раціонально прийняти існування і воскресіння Христа. Але, на жаль, мало кому з них приходить в голову безпосередньо звернутися до Нього за допомогою молитви! Хоча це найбільш логічне, що можна було б вжити для перевірки.

10. Любов наповнює вас самих же

15 Божьих подсказок человеку, которые принесут счастье и удачу

Дивовижна сила — любов! Вона здатна заряджати життям, здатна ламати перешкоди і давати сили жити! Ми часто хочемо, щоб любили нас, не усвідомлюючи, що саме жертовна любов, заради іншої людини, може вселити і у вас цей нескінченний джерело життя.

11. Не виправдовуйте себе

Якщо людина вміє засуджувати себе у важкій життєвій або життєвої ситуації, то вбиває відразу двох зайців. По-перше, він критично підходить до себе, тому йому в тисячу разів складніше стає перебувати в ілюзіях. По-друге, якщо людина не виправдовує себе, значить, не судить нікого навколо.

Чому Бог не карає поганих людей: 4 точки зору

12. Ніщо не вічне, крім чесноти

Ми смертні, і не було ще жодного людини, який би не пішов з життя якось по-іншому. Вічні питання залишаються для кожного з нас: де, коли і як? Тому не сильно захоплюйтеся гонитвою за славою, повагою, багатством, оскільки відомо тільки одне — ми всі це приречені втратити. Наші діти дивляться на нас і навчаються. Краще залишити їх при мінімальному комфорті, ніж своїми руками перетворити їх на тварин.

13. Шукайте себе і не впадайте у відчай

Шукайте, чим ви хочете займатися, навчайтесь, тягніться до знань і будьте працьовиті. Цей навик потрібно виробляти з дитинства, адже в нашому світі він просто необхідний!

14. Кожна людина може бути виправданий

15 Божьих подсказок человеку, которые принесут счастье и удачу

Часто ми осуджуємо когось, навіть не надаючи цьому значення. Але поки людина живе на цій землі, Господь ще сподівається на те, що він зможе стати краще. Згадайте розбійника, якого розіп’яли разом із Христом, він покаявся перед смертю і тут же почув: «Істинно кажу тобі, сьогодні будеш зі Мною в раю». Потрібно розуміти, що в той час до розп’яття засуджували тільки пропащих вбивць і грабіжників. Нам невідомо, скільки років він займався цими безчинствами, але Господь судив інакше.

15. Бог нікого не карає

Якщо хтось думає, що Бог, який є Любов, когось карає, то він глибоко помиляється. На це висловлювання слід сказати, що Бог не гнівається і не засуджує, не гнівається і нікого не зневажає. Людина сама часто має таке думку про Нього, бо як ще перебуває в безодні темряви невідання. Для позбавлення від цього, треба гідно прожити це життя.

Дотримання перерахованих вище простих правил дозволить вам уникнути багатьох неприємностей у відношенні з іншими людьми і самим з кожним днем стає краще. Любіть і поважайте один одного, адже саме в цьому і є наше життя.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button